Finden Sie schnell pflanzliche für Ihr Unternehmen: 78 Ergebnisse

Brokkoli Extrakt (Sulforaphan)

Brokkoli Extrakt (Sulforaphan)

Sulforaphane can activate many enzymes in the body, giving birth to a variety of biochemical reactions, can quickly start the body’s natural defense system, self-healing system and detoxification. Country of origin: China Botanical name: Brassica oleracea L.var.botrytis L. Solvent: Water & Ethanol Assay by HPLC: 1% Sulforaphane Appearance: Light yellow powder Solvent Residue: as per Directive (EC) 32/2009 Heavy Metals: as per Regulation (EC) No 1881/2006 Microbiology: EP 2.6.31 Allergens: Complies with Directive (EC) 2007/68 GMO: free Irradiation: free BSE/TSE: free PCNB: NMT 0.1 ppm Aldrin: NMT 0.02 ppm BHC: NMT 0.1 ppm Shelf Life: 2 years Assay: 0,1 % Sulforaphan
Olivenöl 'Tenuta Arcamone' Terra di Bari DOP [Bio]

Olivenöl 'Tenuta Arcamone' Terra di Bari DOP [Bio]

Aus den Sorten Coratina und Ogliarola Barese gepresst, mild und angenehm reif. De Carlo wurde vom italienischen Guide Flos Olei zur Ölmühle des Jahres 2014 gewählt. Das außergewöhnliche Öl besitzt viele Sekundäraromen von Kräutern, grüner Paprika, Lauch und frisch geschnittenem Gras. Bitterkeit und Schärfe sind gut ausgewogen. Die intensiven, komplexen Grünnoten sind so lebendig, dass sie es mit dunklem, gegrillten Fleisch und dessen Röstnoten aufnehmen können. Lamm und Rind am Spieß oder sogar ein Wildschweinragout profitieren von dem frischen, kräuterigen Öl. Artikelnummer: DC6097
Aprikosenkernöl

Aprikosenkernöl

Das Aprikosenkernöl ist mit seinem reichhaltigen Gehalt an Öl- und Linolsäure ein hochwertiges pflanzliches Öl, welches aus den Kernen der Aprikose durch Kaltpressung gewonnen wird. Begehrt ist das kaltgepresste Öl besonders in der Kosmetikindustrie. INCI-Bezeichnung: PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL Gebindeeinheiten: Flasche - Kanister - Fass - IBC-Container
Kräuterlikör - JUBI-KRÄUTERTRUNK

Kräuterlikör - JUBI-KRÄUTERTRUNK

Jubiläums-Kräuterlikör 35%vol. Anlässlich unseres " 150 Jahre " Firmenjubiläums, am 01. Oktober 1999, wurde dieser aus der Calmuswurzel gewonnene Tropfen hergestellt. Diese völlig andere Art, von sonst bräunlichen Kräuterlikören, hat ihn in seiner Goldfarbenen Ausmischung zu einem der beliebtesten Kräuterliköre aus unserer Produktpalette gemacht. Er wird gleichermassen von Damen und Herren geschätzt und getrunken.
Cardamom Oleoresin/Elettaria cardamomum/SCFE CO2 Extraction

Cardamom Oleoresin/Elettaria cardamomum/SCFE CO2 Extraction

Cardamom Oleoresins is greenish to brown colored liquid extract from the Queen of Spices. The exotic spice extract with rich aroma & complex sweet flavoring notes is known for the lingering taste it leaves in mouth. Cardamom is also regarded as an important ingredient in Ayurvedic medicines. Green cardamom is one of the most expensive spices and often seen as a festive gifting in India. Cardamom is widely used for enriching the flavor and aroma in foods, drinks, confectionary and treating ingredient in medicinal preparations. A spice often picked upon after meals for its long lasting freshening and no wonder why it is commonly used ingredient in chewing gums. The most medicinally active of the cardamom Oleoresin is its antioxidant component cineole. Cardamom mainly consists of 1, 8-cineole along with monoterpenes. It contains α-terpineol, limonene α-pinene, β-pinene, sabinene, myrcene, α-terpinyl acetate, linalool. It is the presence of 1, 8-cineole, terpenes along with linayl acetate that offers unique volatile combination to cardamom. The volatile oil of Cardaomom mainly constitutes of oxygenated compounds, all which are largely responsible for the characteristic aroma. Cardamom Oleoresin is popularly used flavoring & aromatic ingredient across industries i.e savory, desserts, sweets, confectionery, bakery, meat & curries, food preservation, pickles, beverages, mulled wines, biryanis & ready to eat foods. Cardamom is also used as an active ingredient in cough tonics, in digestion tonics, in mouth freshening gums & tablets. The Cardamom oil is widely used for its numerous offered therapeutic properties i.e, aphrodisiac, antioxidant, antifungal & antibacterial, antiseptic, carminative, digestive, analgesic, anti-carcinogenic, detoxifier, anti-depressant.
O-Med Selection Arbequina

O-Med Selection Arbequina

Ein reinsortiges, leicht-fruchtiges Olivenöl aus Spanien, welches die Charakteristik der Arbequina-Olive perfekt vertritt. Leicht fruchtige Aromen mit reifen und grünen Noten von Apfel, Banane und Trockenfrüchten. Im Geschmack präsentiert sich das O-Med Arbequina zunächst süßlich mit leicht bitteren und scharfen Noten. Alles in allem sehr harmonisch und mäßig komplex. Säuregehalt: 0,2% Ernteperiode: 2014/2015 Prämierungen: FEINSCHMECKER, Sol D'Oro, L.A. Intl Olive Oil Competition Artikelnummer: DC6099
Boswellia Serrata 30% AKBBA (Pulver)/Boswellia serrata /Weihrauch/

Boswellia Serrata 30% AKBBA (Pulver)/Boswellia serrata /Weihrauch/

Boswellia Serrata/Boswellia serrata /Weihrauch/30% AKBBA (Pulver)
Marigold Oleoresin/Tagetes erecta L/SCFE CO2 Extraction

Marigold Oleoresin/Tagetes erecta L/SCFE CO2 Extraction

Marigold Oleoresin is a dark brown viscous liquid extracted from marigold. Marigold has history dating back to Aztec times was considered a magical and religious flower. Even till date in present time, it is widely used to decorate houses and its garlands offered to gods in Indian culture. But Marigold offers effective medical properties as well. It contains anti-inflammatory, antifungal & antibacterial compounds as it is rich source of Xanthophyll called lutein. Lutein is an oxycarotenoid present in Marigold extracted oleoresins and is an effective antioxidant. The smaller proportion of other constituents are zeaxanthin, fatty acids such as linoleic acid, oleinic acid, palmitic acid Lutein esters, tocopherol (α, β, γ, δ) Lutein is a natural food colorant used in beverages, confectionery products, dairy products, cereals, eggs, sauces, desserts, processed fruits, frozen products. Marigold oleoresin is widely used in the pharma industry because of its medicinal attributes. Lutein is beneficial in AMD i.e Age-related Macular Degeneration & improving eye health as it neutralizes free radicals. This yellow pigment is well known for its antioxidant & anti-cancer activities. It also has antiseptic properties and used in acnes and burns. It is used in animal feed particularly in poultry i.e for imparting color to the egg yolks. Applications: COLORING AGENT: natural coloring agent for processed foods, confectionery, beverages, food supplements, dairy products, eggs, sauces & frozen foods, pharmaceutical products. THERAPEUTIC: used for eye health, antiseptic for treating burns & acne, skin care & topical products, multi-vitamin medicinal formulations AGRO FEED : used in poultry feed to ensure a good coloration of egg yolks and broiler skin, fish feed products
Le Colline Dressing aus Natives Olivenöl Extra & Chili

Le Colline Dressing aus Natives Olivenöl Extra & Chili

Das Gewürz mit Peperoncino ist ein altes Rezept, das unsere Vorfahren häufig zu den Mahlzeiten verwendeten. Ein bisschen gutes Öl und eine Prise Peperoncino um jedes Gericht die richtige Würze zu geben, typisch der Kalabresischen Küche. Das Gewürz besteht zu 90% aus unserem Natives Olivenöl Extra 'Le Colline' und 10% Peperoncino aus unsere Produktion. Le Colline „Dressing aus Natives Olivenöl Extra und Chili“ wurde mehrfach prämiert und zählt zu den besten Olivenölen der Welt. Füllmenge: 250 ml
Kräuterlikör - "WALDECKER TROPFEN"

Kräuterlikör - "WALDECKER TROPFEN"

der Klassiker unter den Kräuterlikören. Kräftig an Kräutern und im Geschmack. Das Rezept wurde vor über 150 Jahren von Handwerksburschen aus Norddeutschland über Thüringen nach Waldeck überliefert. (Die Firmengründer stammten aus Thüringen)
Cumin Oleoresin /Cuminum cyminum/SCFE CO2 Extraction

Cumin Oleoresin /Cuminum cyminum/SCFE CO2 Extraction

Cumin oleoresin is a yellow greenish to brownish green extract from cumin seeds and a powerful flavourant with a tinge of complex spicy sweet tones. It is linked to originate from Mediterranean regions and is part of food history since ages. In India, country which is also one of its major producers, cumin is indispensible spice in the kitchen with its use in almost every prepared spicy foods, grinded masalas, pickles, curries etc. Major constituent & aromatic flavour of cumin is due to cuminaldehyde (4-isopropylbenzaldehyde) and monoterpenes. Other present components include terpinenes, p-cymine, limonene, myrcenem, phellandrene, cis and trans sabinene. The essential oil of cumin mainly consists of hydrocarbons, ketones, & aldehydes. Apart from the volatile oil, it also contains flavonoid glycosides. Cumin is well used a seasoning spice and staple ingredient in most of savory & curry preparations. It is widely used for flavour in confectionery, bakery, beverages, meat & sausages manufacturing, pickles. Cumin is known to be stimulant, carminative & antimicrobial. It is used in traditional treatment medicine for jaundice, diarrhea, and digestive disorders. It also finds its application in veterinary medicine. Cumin is well known for its strong antimicrobial activity.
Blankleder Dickleder Rindsleder pflanzlich gegerbt - ganze Häute

Blankleder Dickleder Rindsleder pflanzlich gegerbt - ganze Häute

Ganze Lederhaut / Rindsleder / Dickleder Braun / Natur Dicke: 3mm - 3,5mm pflanzlich gegerbt Sehr robustes Leder für allerlei Arbeiten geeignet.
Le Colline Natives Olivenöl Extra DOP

Le Colline Natives Olivenöl Extra DOP

Natives Olivenöl Extra ist ein Bestandteil der mediterranen Küche und darf in keinem Haushalt fehlen. Natives Olivenöl Extra aus italienischen Oliven in Italien gepresst. Erste Güteklasse Olivenöl ausschließlich in mechanischen Verfahren gewonnen. Grandiose Eigenschaften wie die goldgelbe und grüne Farbe des Le Colline Öls, das intensive fruchtige Aroma mit einem Hauch von frischen Kräutern und feinen Geschmack, süß fruchtig mit leicht würzigen Nachgeschmack zeichnen das Öl aus. Le Colline DOP "Bruzio Sibaritide" Natives Olivenöl Extra wurde mehrfach prämiert und zählt zu den besten Olivenölen der Welt. Herkunfstland: Italien Füllmenge: 250 ml
Le Colline Bio Natives Olivenöl Extra aus ökologischem Anbau DE-ÖKO-039

Le Colline Bio Natives Olivenöl Extra aus ökologischem Anbau DE-ÖKO-039

Natives Olivenöl Extra ist ein Bestandteil der mediterranen Küche und darf in keinem Haushalt fehlen. Das Öl hat eine goldgelbe Farbe mit leichten Grünton, das intensive Aroma ist fruchtig frisch mit einem Hauch von Kräutern das an Artischoke erinnert, süß-fruchtig mit einem leichten würzigen Nachgeschmack. Le Colline Bio Natives Olivenöl Extra wurde mehrfach prämiert und zählt zu den besten Olivenölen der Welt. Natives Olivenöl Extra aus italienischen Oliven in Italien gepresst. Erste Güteklasse Olivenöl ausschließlich in mechanischen Verfahren gewonnen. Aus ökologischem Anbau DE-ÖKO-039 - IT-BIO-006 Herkunfstland: Italien Füllmenge in Kanister: 5 L
Blankleder Dickleder Rindsleder pflanzlich gegerbt - ganze Häute

Blankleder Dickleder Rindsleder pflanzlich gegerbt - ganze Häute

Ganze Lederhaut / Rindsleder / Dickleder Braun / Natur Dicke: 3mm - 3,5mm pflanzlich gegerbt Sehr robustes Leder für allerlei Arbeiten geeignet.
Alfalfa

Alfalfa

Die Luzerne, eine uralte Nutzpflanze, wird seit der Antike für ihren hohen Gehalt an Proteinen, Mineralien und Karotin geschätzt. Wie fast alle Hülsenfrüchte ist sie reich an hochwertigem Eiweiß. Unser Luzernenpulver, das aus Luzerne gewonnen wird, stammt ausschließlich aus biologischem Anbau. Mindestbestellmenge: 50 kg Indien: 50 kg kg: 50 kg
Kräuterlikör - "SCHLUMPSCHÜTZE"

Kräuterlikör - "SCHLUMPSCHÜTZE"

der leichte Kräuterlikör Ein "Schlumpschütze" ist ein "Waldecker Jäger", der ständig das Ziel verfehlt. Der fruchtige Kräuterlikör mit 36% vol, ausgewogen an Fruchtsäften und Kräutern.
Buntnessel Extrakt/Coleus Forskohlli/ 10% Forskolin with HPLC

Buntnessel Extrakt/Coleus Forskohlli/ 10% Forskolin with HPLC

> used in Indian folk medicine and is a traditional digestive remedy >active ingredient: Forskolin >application: weight management >lowers blood pressure, dilates the blood vessels Country of origin: India Botanical name: Plectranthus barbatus Identification by HPLC: USP 621 Bulk density: 0,30 g/ml Particle size: 60 mesh Assay by HPLC: 10% Forskohlin Heavy Metals: as per Regulation (EC) No 1881/2006 Residual Pesticides: as per Regulation (EC) 396/2005 Residual Solvents: as per Directive (EC) 32/2009 Aflatoxins: as per Regulation (EC) 472/2002 PAH's: as per Regulation (EC) 2015/1933 Microbiology: EP 2.6.31 Shelf Life: 3 years Solvent:: Ethanol + CO2 Allergens: Complies with Directive 2007/68/EC GMO: free Irradiation: free BSE/TSE: free Assay: 10% Forskohlin